agak lamak juak dah sik menulis diruangan tok. lamak tok aktif gilak di media social, lagik pun rasa macam semua dah dikongsi di sia.

macam-macam rasa waktu tok. takut, binggung, sedih, susah, terkurung. lepas seminggu dah Movement Control Order keluar angkara CoronaVirus di Malaysia.

Dengan cara kawalan 14-hari tok jak dpt dipakey nyekat virus tok viral di Malaysia. walaupun to date ( setakat 23 Mac Macam ya..) dah lebih 1500 urg positif. tapi daripada ya dekat 10% jak recover.

Susah ati nenggar nok kedak tok.

Aku malas sebenarnya nak ngerepak panjang-panjang.

Harus diakui, dah usia makin jaoh tok dah kurang nak dicerita sik macam 15thn dolok.

Agak lamak juak lah dah blogging, tp dolok penoh dengan idea. ada cerita nait bas, raon dipasar, ngambik gambar, dan macam2.

kinek tok dah slow. kerja pun bertambah. lam palak ada cerita responsibility ajak lah. ne da lagik cerita nak kayo-kayo kedak marek.

walaupun ada juaklah masa utk riadah. tp x dpt nak ulas mcm dolok lah.

it’s me 2020. Alhamdulillah.Mudahan sentiasa diberik kesihatan, dilanjutkan usia dan dimurahkan rezeki…. Amin…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *