Berlalu dah 2013. Mcm cerita berlaku. Bait peribadi, bait komuniti. Ada pahit ada manis. Macam2 jak…

Antara yg best tahun 2013, Sarawak Champion Liga Perdana, sambutan 50thn Sarawak merdeka, apa gik? Byklah…

Sik lupak juak cerita2 sik best, kes kehilangan lah, apa lah yg aku benar2 malas nk ingat.

Over all, nang banyak kenangan 2013. Hari tok dah hampir masok 30hari ke tahun baru. Perjalanan masih awal tp cabarannya dah mula nk nampak. Harap semuanya akan berjalan lancarlah. Sik semua barang mudah & sik semua barang susah. Yalah kehidupan.

Sbnarnya byk juak nk dicerita tp xdpt diungkap dgn kata2. Mungkin ada one day kelak mun ada kelapangan kita share cerita nya.

Lamak tok quite busy juaklah, especially dgn GB13 & Sayotters:Sarawak Fans Network. Ya jak selalu dipolah kinek tok. Dari awayday, tour sarawak and of course kata urg putih, match2 membabitkan Sarawak di Stadium. Arumbulak, stadium dah jd dari sbhgian rutin kehidupan. 🙂

Ok pendek cerita, ya doloklah pakey mukak2014. Kadang2 hampir lupak hal blog2 tok… Hehe… Apa pun, looking forward utk nulis entry yg akan datang… Carik ilham lok 🙂
image

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *