Lamak juak dah sik nulis papa di sitok. kira berbulan ada juak. banyak update boleh diperolehi dengan berfriend dgn aku di www.facebook.com/publicadz utk update terkini lah… disebelah tok pun ada akaun twitter ku yg update boleh kata tiap hari 🙂

Tapi walaupun byk medium utk update menulis cerita dalam blog juak ada kelebihannya. nya lebih expressive and lebih detail dalam semua hal.

Banyak juak peristiwa sana sini berlaku, tp jarang dpt dimasokkan kedalam blog mc dolok2 sbb bz and sekda masa mok nulis gilak.. hehe.. tp bak kata urg mun ada masa, jgn ditinggal2 kan nak..

Ok, bulan 9, bulan yg bz. 70% bulan september adalah hari raya, dan selebihnya hari biasa. tp maseh juak urg molah ramah tamah walaupun syawal dah habis. puas makan juak lah.

this year raya fly cepat jak. sik tauk pahal. mungkin bz kali bah. aku pun bz molah persiapan utk hari besar sik lamak lagik. tinggal lebih kurang sebulan gik.

antara rangkuman bulan september:
IMG 3655
Hari Raya bersama Persatuan Paintball Sarawak
(Kuching)

IMG 3727
Penemuan Mayat lelaki di Esplanade seminggu hari raya. Antara org yg terawal diantara beratus saksi kejadian. Lelaki dikenalpasti sbg seorang remaja dari kampung seberang(area Sg Bedil/Kpg Lintang/Sinjan)

IMG 3802

IMG 3838
berkamping di Sinar Serapi. merindok ati bersama adik2…

IMG 3887
duak hari aku kursus di IIC. kacak juak tempat tok. tp lepas kursus, sijil ku salah eja nama, salah num IC. sia2 jak bangga kursus… huhu..

IMG 3996
konon nya tek nak busking mcm tok di waterfront.
Sekali tek sik dpt.. hehe.. antara aksi sidak persembahan di Waterfront mlm ya.

IMG 4008

IMG 4047

IMG 4011
Regatta Sarawak 2012
berlangsung pada 13-16 September
Rioh juak cdak olehnya, tp sik byk turun aku. gago nak nikah 🙂

haha.. antara rangkuman gambar utk bulan September 🙂

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *