Berchatting makey hp, update brg dr hp, tok adalah teknologi terkini yg boleh diperolehi dgn kwujudan teknologi mobile.

Dolok paling mobile dlm bab internet tok adalah laptop ya pun pakey wi-fi kat outlet2 tertentu jak.

Tapi kinek tok, ne lah ada urg gago nk berlaptop. Koman2 hp yg berinternet kinek tok. Mcm aku, service mcm tok dah cukup bagus. Sbb mudah bah. Sana sinek kita boleh nulis.

Cuma masalahnya, skrin nya sik lah selengkap pc ataU laptop. Tp dpt dijangka dlm masa setaun duak, boleh jadi skrin nya akan jadi lebih lengkap.

Apa yg best nya, gambar pun dpt diinsert melalui mobile device kdak tok. Dpt disnap terus dari kamera henpon mahupun tab.

Gambar tok adalah contoh gambar yg telah diambik 😉

Apa2 pun best nak dpt molah brg mobile 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *