agak sekian lama juak aku menyepi dari livefeed video tok. last2 bulan tok bok ada job. susah nak hunting benda baru kedak tok. dolok benda tok mahal, tp kinek tok dah kira affordable service tok kinek tok. yalah rasa puas pun ada juak setelah sekian lamak berdebu nunggu job. last2 ada juak. aku mok nak recommend ngan urg, tp yalah sik brapa confident ke dirik. dapat nang dapat dipolah tp sik tauk lah urg maok nerimak kah sik jak… kaedah baru bah, ada lambat sikit urg nak nerimak…

IMG 0669
livefeed single-cam di dewan baitulmal
*walaupun dah ada kamera, xdpt juak lwn eye-level view. maseh steady..hehe

tapi nang best la mun dapat form team molah live feed. walaupun projek ku kali tok tek cuma cgek cam jak, next time mun ku molah dual-cam mesti happening. ku coba menar tok nak promote benda tok, tapi yalah urg sekda budget gilak nak ke sia… kadang2 consider juak bah.. tp pas tok rasa ku rami urg berminat kali. sbb waktu tok di Dewan Baitulmal jak “by default” dah ada livefeed.

mcm service aku tok mobile. sine2 boleh. dewan kah, rumah kah, dapat diator.

 

IMG 0668

Dewan Baitulmal, venue panas utk majlis perkahwinan 2012

Besar juak dewan tok, first time diguna waktu majlis tilawah al-quran peringkat kebangsaan tahun ya tek, dewan tok rasa ku boleh cater sampe 100 lebih table sekali masa. mula aku diat dewan tok mcm kecik jak waktu tilawah hari ya. tp bila dah masok nya waktu function mcm tok pande jadi besar indah. terkejut juak aku. patutlah tempat tok mcm hot sauce jak.

IMG 0664
Seperti biasa gambar pengantin

lamak ku makey compact tok, tang senang and cun jak gambar.. hehe.. kali tok paduhal hidden talent aku kali, ambik gambar pakey compact camera.. haha..

apa-apapun, the best! kerjasama ngan cdak Imran Photography & TwinLens Videography 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *