weekend tok tek aku spend hujung minggu aku di retreat training centre bersama-sama 39 org lagik rakan2 seopis ku…

IMG 0162

program duak setengah hari tok adalah memotivasikan kmk org menjadi lebih cemerlang dari apa kamek org kinek tok. nang pack ngan aktiviti lah. ada masok class & molah aktiviti luar juak.

lamak dah sik cerik rasa kuliah, kali tok lah salah satu rasa balit agik ke universiti eh. walaupun siklah semua nya mcm dalam kampus tapi aktiviti dipolah benar-benar kata urg dpt memberik ilham k aku utk jadi lebih bagus.

IMG 0266
maskot kmk org πŸ™‚

IMG 0333
kursus sedang dijalankan πŸ™‚

mun nak share pasal experience ya mmg sik pande abis lah. apa yg mengkagumkan aku juak adalah tempat nama retreat tok yang boleh kata baru juaklah.

difahamkan tempat tok baruk jak siap renovation, mun sapa-sapa biasa ke siar beach mmg tauk lah tempat tok sbb jalan masoknya ke dalam2 nun, sik sperti tempat lain yg amat mudah di lihat dari tepi jalan πŸ™‚

tempat tok dimiliki mun ekot kat signboard nya lah SBEU, union sidak bank2. tempat nya resort+training centre so kira sesuai juaklah pakey riadah.

IMG 0165
lobby nya, luas & dioperasikan 100% oleh org tempatan πŸ™‚

IMG 0221
Swimming pool pun ada…

IMG 0229

IMG 0319
Ada cafeteria juak disitok, jadi makan siklah sesusah ne…

IMG 0293
seaview juak kacak juak, tempat diam cun2 ngadap laut πŸ™‚

letih memang letih tp dengan maklumat ngan ilham dimbak balit ya dah cukup utk meredakan keletihan tok..
BEST!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *