Lamak juak dah aku x jln2 mcm dolok. dolok time lum bekerja ok lah, hari2 biasa jalan2. tok dah time kerja, masa agak limited. mun ambik leave pun, tegal ada important stuff yg perlu diselesay menar2. biasalah bila dah bekerjaya tok.

Lekak hampir lebih 3tahun, aku pernah molah entry gambar2 kayo2 dipasar, dari zaman ceko gik ada, sampelah waterfront baru dipolah, agik maseh juak ada benda baru yg aku temu:)

kira stiap corner dan tempat ya mesti ada keunikkan nya. kira main carik benda bertapok dalam gambar la kuching tok. hahah. kali aku tok jak kali yg suka gilak nak merati barang…

apa pun enjoy la photo dari compact kamera aku 🙂

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *