http://publicadz.wordpress.com

Bila recall back webblog tok, bok ku perasan, banyak padu gambar diambik zaman2 mensia maseh di attached ke sitok. erm, yalah early days of photography aku, which is aku rasa most of gambar ya ku backup dalam DVD & aku sik tauk gik sine ku engkah. tp apa yg pasti, ya adalah hasil kerja aku selamak2 tok, since 2008. hehe…

ada gik banyak gambar2 ku, ada yg ku masok dalam server ku lamak; unfortunately server ya dah down kinek tok. jadi ada gambar ya ilang. tp luckily aku suka makey hosting gambar ke lain, link jak terus ke blog.

mun nak diat gambar2 aku search jak lam photobucket, imageshack, picassaweb gallery & flickr mesti ada..ehehe.. search for publicadz. puas ati ku… ehehe..

semua ya gambar diambik semasa berjalan2 dipasar..  melungak ke langit.. dalam bas… pendek kata kayo2 dipasarlah… best juaklah. apa2pun, check ke out lah barang2 ya semua mun rajinnn…ehehe…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *