Lamak dah sik molah review pasal makanan tok… jadi malam tok tek berkesempatan ke Keday No.7 Kubah ria. bukan 1st time tok. dah 2nd time dah.. hari raya coba ikan panggang nya, leh tahan. jadi hari tok coba agik tek. mmg terbukti nyaman… harap2 diteruskan..

Bagi cdak yg dah biasa dengan tokey keday tok, mmg dah sik asing agik dengan mee goreng nya. aku paling favourite mee goreng org tok, sik kering and sik juakla tentu basah. standard ajak…

disitok terbahagi kepada duak jenis makanan lah, ada panggang, ada midin…ehehe..”Sayang Sarawak” @TV3 salu cerita hal sayor midin. bagey sarawak tok sekda sayor lain…ahaha..

di atas adalah ikan sardin panggang bersambal. kdak ikan parik ya bah.. nyaman juak resepi sambal urg tok. nasik ku sik cukup. tp apakan daya. controll…

DAN’s LADA PEDAS. STALL NO.7

antara pengunjung yg sempat di spyshoot ( bak kata cdak www.pgx.com.my)

antara pengunjung yg makan disitok. mcm2 gaya, mcm2 rupa. oleh kerana nya tok kira jaoh juak la dari ‘hot spot’ iaitu keday david ngan keday manok pak moss jadi agak sik rami. mun nya jatoh ke depan nun, laku abis nya. toklah aku nak promo tok. gerai no.7 sik jaoh dari Pizza Ria.

midin belacan yg dikatakan makin popular setelah salu gilak disebut dlm tv…

Ada byk gik tempat2 yg ingin ku review, apa pun kelak kita cerita agik.. wassalam…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *